X
Back to the top
X

Afspraken

Als je een afspraak wilt maken voor een tattoo kun je bij ons binnenlopen en wordt je geholpen door 1 van onze floormanagers. Wil je een speciaal voor jou gemaakte design hebben dan is dit geen probleem! Wij zullen dan een artiest erbij roepen die jou het meeste aanspreekt, dit kun je uitvinden door aan ons te vragen wie waar het beste in is, of door simpelweg op de website of in de zaak naar de portfolio van de artiest te kijken. De artiest zal samen met jou bespreken wat je waar wilt hebben. Als het niet op dezelfde dag kan en/of er moet getekend worden, dan vragen wij een kleine aanbetaling. De prijs baseren we op de hoeveelheid tijd die we erin moeten besteden. Vrees niet! Het bedrag van de aanbetaling wordt uiteraard verrekend met je tattoo. Je hoort ook altijd duidelijk van tevoren wat de prijs is. Zo zijn er dus geen ongewenste verassingen achteraf.

 

 

Op de dag van de afspraak willen we je vriendelijk vragen om je kind(eren) thuis te laten of bij een oppas als deze nog jong zijn. Het kan namelijk erg storend zijn voor de artiest (en voor jou) als de rust wordt verstoord. Concentratie is namelijk erg belangrijk in dit vak. Het is ook helaas niet toegestaan om een vriend mee te nemen naar de werkvloer. Hij of zij is natuurlijk wel welkom in onze wachtruimte.

 

 

Mocht je niet op één van de dagen kunnen dat de artiest werkt dan kun je altijd even langskomen en dan kijken we samen naar een geschikte datum op eventueel een andere dag.

 

Afzeggen dien je minimaal 48 uur van te voren te doen via de telefoon of door langs te komen.

 

Wij tatoeëren vanaf 18 jaar. Wettelijk is het toegestaan om vanaf je 12e tot je 15e met ouderlijke begeleiding getatoeëerd te worden. Maar omdat op die leeftijd je huid nog in ontwikkeling is kunnen wij de kwaliteit niet garanderen en is onze regel dat we vanaf de 18 jaar tatoeëren. Meer hierover lezen? Klik hier.

 

 

Zodra je een afspraak hebt gemaakt kun je je op de volgende manieren voorbereiden.

Rust goed uit en drink geen alcohol op de dag zelf of een dag van te voren. Een goed ontbijt of lunch is ook zeker aan te raden.

 

 

Hoe gaat het in zijn werk?

Zodra het design dus is gekozen/getekend wordt er een stencil gemaakt. Dit is een afdrukje van de tattoo die we opplakken zodat je kan zien waar je tattoo precies komt voordat hij dus permanent wordt gezet. Nadat je akkoord gaat met de plek zal de artiest de tattoo zetten. Als het een groot stuk is zoals bijvoorbeeld een geheel arm stuk dan kan het zijn dat deze in meerdere sessies gezet moet worden. Als dit het geval is moet er minimaal 2 weken tussen elke afspraak zitten. Dit wordt uiteraard van te voren goed met je doorgesproken. Na het tatoeëren krijg je van ons een nazorg formulier mee waar alles opstaat. Ook legt onze floormanager je eerst alles uit.

 

Zodra je tattoo genezen is raden wij altijd aan om even langs te komen om het resultaat te laten zien. Mocht er dan nog iets bijgewerkt worden dan doen wij dit uiteraard kosteloos voor je!

 

We werken INDIEN NODIG de tattoo 1x gratis bij, onthoud dus de naam van de artiest die je heeft geholpen. Bij het niet op komen dagen van een bijwerk afspraak vervalt alle rechten op gratis bijwerken. 

Wij tatoeëren de volgende plekken NIET: vingers, tenen, gezicht en genitaliën.

 

Mocht je hierna nog steeds vragen hebben twijfel dan niet en bel, mail of loop bij ons binnen met je vragen!

 

Klik hier om naar de contact pagina te gaan.

backtpa2
shopfront