X
Back to the top
X

Prijzen

We willen je hier graag uitleggen hoe wij de prijzen beslissen.

Bijna elke tattoo die wij maken (90% !) is een handgemaakte tattoo speciaal voor jou. Waarbij het vroeger vaak was dat klanten een design uit een boek of van de muur kiezen is dat nu anders. Daarom is een vaste prijs per tattoo niet mogelijk.

Je wilt uiteraard wel van tevoren weten wat het nou het gaat kosten. Daarom krijgen we vaak de vraag: wat kost een tattoo?. We nemen altijd graag samen met jou door wat je precies wilt en waar je de tattoo wilt hebben. Samen met de artiest wordt dan gekeken naar de hoeveelheid tijd dit in beslag gaat nemen (de tattoo) en dan krijg je ALTIJD van tevoren de prijs te horen. Je weet dus altijd waar je aan toe bent voordat je akkoord geeft.

In sommige gevallen zoals sleeves wordt er een uurprijs berekend maar daar zullen we samen altijd goed over communiceren hoe dat werkt en of dat wel van toepassing is bij jou. Denk dus hierbij aan volledige armen of benen (meerdere sessies).

Wat ook belangrijk is om te weten is dat een tattoo niet een paar schoenen of een nieuwe jas is. Het is iets wat je je hele leven bij je hebt en wat professioneel en goed uitgevoerd moet worden. Houdt dus ook rekening dat bij elke prijs die we je ook geven aan de volgende dingen:

-Ook al zitten we midden in Amsterdam, we geven ALTIJD eerlijke prijzen die het waard zijn. Dus geen toeristen of woeker prijzen. Iedereen gelijk, zoals het hoort.

-We WERKEN alleen met weg-gooi naalden en tubes, dit betekent dus dat we na elke klant een nieuwe naald en tube uitpakken.

IMG_0664

-Hygiene staat bij ons samen met kwaliteit op nummer 1. Je kunt dus ook altijd een hygiënische en nette shop verwachten.

-Het kost wat maar bedenk wel dat je er voor altijd mee rondloopt. Dit is niet iets vervangbaars.

-Mocht er iets vervaagd zijn na een paar maanden dan wordt dat zonder problemen bijgewerkt. (tot een jaar)

– Het is een hecht team met ieder zijn eigen specialisatie.

-Je komt in de oudste shop van Nederland (sinds 1955 al meer dan 60 jaar oud!). Dat is niet omdat we slecht werk maken dat we er zolang zijn…

-We geven geen prijsopgave via de mail of telefoon omdat we simpelweg willen dat je eerst de artiest ontmoet en samen het design kan doornemen zodat er geen onduidelijkheden zijn.

Meer info over een tattoo bij ons laten zetten? Klik hier om naar de pagina “afspraken” te gaan.

Nog vragen of weet je genoeg? Klik hier om direct naar onze “contact” pagina te gaan.